ΤΟΠ CO. PHARM, ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΊΖΕΤΑΙ

Προϊόντα
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Αρχική Σελίδα

TOP PHARM CO.,LIMITED

Certifications
Κίνα TOP PHARM CO.,LIMITED Πιστοποιήσεις
Κίνα TOP PHARM CO.,LIMITED Πιστοποιήσεις
Customers Reviews
Πρέπει να έχουμε κάνει σχεδόν $100,000AUS κατά τη διάρκεια των τελευταίων 3 ετών! Επειδή είστε πραγματικά ειλικρινά το μόνο πρόσωπο έχω αγοράσει τις σκόνες από δεδομένου ότι συναντηθήκαμε!

—— Wright

Κάναμε τη εξέταση αίματος, η ποιότητά σας είναι δύο φορές από αγόρασα πριν!

—— Βαμβάκι

Είμαι Online Chat Now

TOP PHARM CO.,LIMITED

1 2 3
TOP PHARM CO.,LIMITED TOP PHARM CO.,LIMITED TOP PHARM CO.,LIMITED
Office
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Τοπ Pharm
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2013
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

        Η ΤΟΠ Co. PHARM, ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΊΖΕΤΑΙ έχει 16 έτη ιστορίας για τα στεροειδή, το πεπτίδιο, sarms και τις φαρμακευτικές πρώτες ύλες. Παρέχουμε πάντα το κέρδος ναυτιλίας και πολιτικών υπηρεσιών επαν-σκαφών της εμπιστοσύνης και του επαίνου από τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

  

        

 

       Το εργοστάσιό μας καλύπτει έναν τομέα 33500 τετραγωνικών μέτρων, με το καθαρό περιβάλλον και το συμπαθητικό σχεδιάγραμμα. Υπάρχουν διάφορα μεγάλα ή μέσα εργαστήρια και κέντρο QA και ερευνητικοου με τον προηγμένο εξοπλισμό. Επενδύουμε το μεγάλους κεφάλαιο και τους εγκεφάλους στο τμήμα Ε&Α στα χημικά, βιοχημικά, φαρμακευτικά & της μεσαζόντων προϊόντα ερευνητικού πρόστιμου που εγκαθιστούν τη ζήτηση της αγοράς. Όλα τα προϊόντα που παράγονται στο αποστηρωμένο εργαστήριο σύμφωνα με τα πρότυπα της κκπ. Ενέκρινε το ISO9001: 2008 και ISO14001: 2004. Εκτός αυτού, έχουμε το πλήρες Q. Α. & το Q. Γ. System. Είμαστε κύριοι των εξουσιοδοτημένων συνόλων ανάλυσης των οργάνων, όπως το HPLC, η ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και UV spectrophotometer για να αναλύσουμε και να ελέγξουμε τα προϊόντα. Η τοπ, σταθερή και αξιόπιστη ποιότητα είναι εξασφαλισμένη!

 

 

Η επιχείρησή μας έχει εμμείνει πάντα «σε τίμιο και αξιόπιστος, οδηγεί προσανατολισμένος, πελάτης πρώτα, επιστροφή ημέρας των ευχαριστιών» των επιχειρηματικών τιμών και «πραγματικός, πάθος, επαγγελματικό, καινοτόμο» πνεύμα της επιχείρησης, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα της ανθρώπινης ζωής δεδομένου ότι η υψηλή αποστολή, είναι δεσμευμένη να κάνει τη σφαιρική βιομηχανία φαρμάκων που οδηγεί, να συμβάλει στις ανθρώπινες υγείες.

Στοιχεία επικοινωνίας
TOP PHARM CO.,LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Wenny

Τηλ.:: +86 15377023931

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)